De grootste online kerstwinkel!

Meestgestelde Vragen

Wie is kerstwinkel.nl ?

Kerstwinkel.nl is de plek voor alles wat met kerst te maken heeft, in onze online shopping centrum kunt u alles vinden wat u maar kunt wensen op kerst gebied, zit er iets niet bij wat u toch graag wilt hebben, neem contact met ons op en misschien kunnen wij het wel voor u vinden!


Voor wie is Kerstwinkel.nl bedoeld?

Voor iedereen die is geïnteresseerd in alles wat met Kerst te maken heeft en niet altijd weet waar ze moeten zoeken, Kerstwinkel.nl heeft het breedste aanbod op Kerstartikelen van heel Nederland.


Leveren jullie zelf de producten ?

Kerstwinkel.nl levert zelf geen producten, u maakt gebruik van onze website als een online shopping centrum om uit eindelijk bij een van onze aangesloten partners een aankoop te maken. Staat een product wel op onze site maar is die niet meer beschikbaar bij het verkoop platform, neem dan contact met ons op!


Is er nog verdere informatie beschikbaar?

– Voor vragen en/of informatie kunt u ons altijd mailen info@kerstwinkel.nl U krijgt dezelfde dag nog antwoord op uw vraag.


Ik kan een product niet vinden, kunnen jullie helpen?

Kunt u een product niet vinden op onze site, neem gerust contact met ons op, wij zullen er alles aan doen om voor u te gaan kijken of wij dit product wel kunnen vinden voor u!


De prijzen op kerstwinkel.nl zijn anders dan de aanbieders hoe kan dit ?

Omdat wij zoveel producten aanbieden is het erg lastig voor ons om alle prijzen actueel aan te passen, we doen dagelijks ons best om alle producten van de prijzen en aanbiedingen te voorzien!