De grootste online kerstwinkel!

iDEAL Betalen

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier gebruiker kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht.

Ideal
iDEAL Betalen - online betalen via uw eigen bank!

 

Hoe werkt iDEAL?

Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de kerstwinkel.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

U kunt iDEAL gebruiken als u internet bankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank, KNAB bank, Van Lanschot Bankiers, Bunq, Moneyou of Svenska Handelsbanken.

iDEAL Betalen - online betalen via uw eigen bank!

De voordelen van iDEAL betalen:

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

– iDEAL betalen is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als
  internetbankieren.
– iDEAL betalen wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
– Controle en overzicht op uw betaling.

Betaalwijzen

Betaal zoals jij het liefst doet:
– iDEAL gratis
– Paypal gratis
– Creditkaart gratis
– Pinnen in de winkel gratis

– iDEAL betalen
Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

– Paypal
Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Wanneer je de bestelling hebt bevestigd, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je de bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

– Creditkaart
Mastcard, Visa en American Express. Vul je creditkaartnummer, vervaldatum, CID/CvC (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard) en eventueel een extra wachtwoord in. Wij versturen de gegevens naar de creditcardmaatschappij.

– Pinnen in de winkel
Kom je bestelling halen in onze winkel in Winschoten, kan je betalen met je pinpas.

Uitleg in stappen voor iDEAL Betalen

Stap 1: klik op Bestellen als u uw keuze gemaakt hebt.

Stap 2: Hier kunt u het Aantal bepalen, heeft u dit gedaan klik dan op volgende stap.

Stap 3: Hier moet u alle gegevens goed invullen en kies bij Betaalmethode iDEAL en druk op volgende stap.

Stap 4: Hier kunt u alles controleren wat u op de vorige pagina heeft ingevuld is dit goed druk op Naar de kassa.

Stap 5: Hier moet u op iDEAL drukken, dit is er voor extra controle dat u de goede betaal keuze maakt.

Stap 6: Hier klikt u op het uitschuiflijstje en selecteert u uw bank en drukt u op ‘ga verder’, u zult dan op de site van uw bank komen om de betaling af te ronden.