De grootste online kerstwinkel!

De nieuwste kersttrend van 2021!

blog-post-artikel-foresty-friends

Kersttrends 2021 ~ Forest friends

Bosachtige herfst

Heb je de video hierboven gezien? Leuk toch! Al die dieren, ornamenten die direct uit het bos lijken te komen. Het is gewoon zo’n knus sfeertje. Ik heb eigenlijk altijd een voorliefde voor de natuur in mijn kerstdecoratie thuis, dus deze stijl trekt me enorm aan.

Deze trend is echt full on bosachtige herfst. Met een prachtig natuurlijk kleurenpalet waarin verschillende groen- en bruintinten gecombineerd zijn. Alle kleuren in de mix op een rij: licht goud, amber (die nieuwe kleur), donkerbruin, dennengroen en saliegroen (de trendkleur van vorig jaar).

Wie gaat er mee op wandelvakantie?

In de showroom van Kaemingk (waar de video en alle foto’s in deze blog genomen zijn) is een soort lobby van een boshotel nagemaakt. Op de balie ligt een letterbak met allerlei vondsten uit de natuur. Verder kun je er flyers vinden met wandelroutes en warme plaids om mee te nemen voor een herfstachtige picknick buiten.

Daarover gesproken: er staat een prachtige picknicktafel op een ‘open plek’ in het bos. Echt zo’n fijn oktober-achtig sfeertje vond ik het. Je krijgt direct zin om een vuurtje te maken en marshmallows te roosteren, warme chocolademelk te drinken en de geur van vochtige bosgrond op te snuiven.

Dieren, dieren en nog meer dieren!

Wat me echt opviel in deze trendkamer? De dieren! Echt, ik heb er zoveel gezien. Denk aan egels, vosjes, uiltjes, vogels, hertjes en eekhoorns. Ze zijn allemaal van de partij! Tot slot heb ik hier ook allerlei kleine kerstkabouters gespot met mijn grote loep. Ze wonen in en onder de kerstbomen. Lijkt me echt een prima plek om je thuis te noemen!

Inspiratie voor jouw kerstversiering

De video hierboven en de foto’s in deze blog zijn allemaal gemaakt in de showroom van kerstdecoratieleverancier Kaemingk. Zij leveren prachtige kerstversiering aan de tuincentra en andere winkels. Je kent Kaemingk waarschijnlijk wel van de merken Lumineo (kerstverlichting), Everlands (kerstbomen) en Decoris (versiering, zoals kerstballen).

Helaas is deze showroom niet toegankelijk voor particulieren. En sorry, ik weet ook niet waar de verschillende decoraties die je ziet langskomen in deze blog en video te koop zullen zijn. Daarvoor moet je even zelf op jacht! Deze video’s en blogs zijn vooral bedoeld om je te inspireren en op ideetjes te brengen voor jouw kerstdecoratie later dit jaar.

Lees dit volledige artikel en nog veel meer leukere artikelen op de website van christmaholic!

Geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *