De grootste online kerstwinkel!

Droombaan voor kerstfreaks: tuincentrum zoekt hartje zomer opbouwer voor kerstshow

christmas-3809544_1920

Het is hartje zomer, maar toch is tuincentrum Intratuin in Duiven vast op zoek naar mensen die de jaarlijkse kerstshow willen opbouwen. Geïnteresseerde kerstfreaks kunnen volgende week – middenin augustus – al aan de slag. Wekenlang, fulltime.

Helaas moet je meer in je mars hebben dan alleen handig en kerstfan zijn. Het tuincentrum zoekt ZZP’ers die zes weken lang fulltime kunnen helpen bij de bouw van de “grootste en mooiste kerstshow van Nederland”, aldus het tuincentrum zelf.

Bouwen en ballen hangen

De werkzaamheden bestaan uit het meehelpen aan de standbouw, het doen van timmer- en schilderwerkzaamheden, gecombineerd met het ondersteunen van verschillende bouwprojecten en decoratieteams. Kort gezegd: bouwen, ballen hangen en wellicht ook poedersneeuw strooien.

Vorig jaar piekte de kerstbomenverkoop al vroeg. Verkopers meenden toen dat mensen na alle coronatoestanden dat jaar meer dan ooit zochten naar gezelligheid. Of die trend zich, na het huidige coronajaar, herhaalt, moet nog blijken.

En voor wie het zich afvroeg: het duurt nog 130 dagen totdat het Kerstmis is.

Lees het orginele artikel op: hartvannederland.nl

Geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *