De grootste online kerstwinkel!

Kerst LEGO is de nieuwe must have!

LEGO

Na de geweldige hit Lego master is kerst lego populairder dan ooit. LEGO is een Deense speelgoedfabriek en heeft al twee keer de prijs “speelgoed van de eeuw” gewonnen. LEGO komt meestal 3 keer per jaar met een brochure met nieuwe LEGO sets waarvan eentje rond de feestdagen. Deze brochures kan je ophalen in een lokale speelgoedwinkel.

Of bekijk hier de vorige brochure van het jaar 2020 hier om alvast een beeld te krijgen van de collectie van 2021!

Kerstdorp van LEGO

Er worden prachtige kerstdorpen gemaakt van LEGO, in de collectie van LEGO Creator Expert kun je alles vinden wat je in een echt dorp ook zou kunnen vinden Noem het maar op, brandweerkazerne, Treinstop, Dorpshuisjes, bakker en alles wat je zo maar zou kunnen verzinnen!

Shop ze hier.

LEGO kerst collectie

In de LEGO kerst collectie kun je leuke LEGO setjes vinden van bijvoorbeeld een LEGO Carousel, Cadeautje, Sneeuwbol, Snowglobe en noem het maar op allemaal leuke geinige makkelijk in elkaar te zetten dingetjes voor bijvoorbeeld op tafel of op de vensterbank. Een echte must have als decoratie!

Shop ze hier.

Kerstversiering van LEGO

Zelfs als je LEGO in je kerstboom wilt hangen kan dat met wat creativiteit kan je hele mooie kerstversiering maken van LEGO. Er zijn zelfs boeken over gemaakt:

LEGO met verlichting

Ook tof zijn de Light My Bricks collectie van LEGO het zijn Kerst huisjes of andere Kerst village gebouwen met verlichting erin ! De coolste LEGO creaties met verlichting ! Behoorlijk vet om te zien al zeg ik het zelf!

Geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *